Vorige slide
Volgende slide

Wat kan je ervaren in en na de haptotherapie? 

  • Inzicht in jezelf 
  • Een positiever zelfbeeld 
  • Grenzen kunnen aangeven  
  • Weerbaarheid, veerkracht, vitaliteit 
  • Balans tussen lijf en hoofd 
  • Verbinding met jezelf en je omgeving 
  • Acceptatie van verlies, trauma, ziekte of handicap 

Dit is wat cliënten over mij zeggen:

Else
Else
Lees verder
De sessies met Mathilde waren fijn, inzichtgevend en hebben mij in korte tijd veel geleerd en verder geholpen. Mathilde heeft een rustige manier van doen, luistert goed ook tussen de regels door, observeert scherp en stelt goede vragen. Bij haar mag je zijn wie je bent en word je met respect en professioneel behandelt. Ze creëert op deze manier een veilige omgeving waarin er ruimte is om te worden wie je bent.
Saranda
Saranda
Lees verder
De behandelingen bij Mathilde zijn voor mij heel waardevol en inzichtgevend geweest. Mathilde heeft een vriendelijke en eerlijke manier van werken, waarbij ze goed kon aansluiten bij mijn behoeften en leerpunten. Het lichaamsgericht werken is voor mij echt van meerwaarde geweest: uit m'n hoofd en daadwerkelijk meer in contact met mezelf. Om zo vanuit verbinding met mezelf een passende verbinding met mijn omgeving te maken.
Annemiek
Annemiek
Lees verder
Samen met Mathilde was ik zoekende in wat ik wilde. Tijdens de sessies gaf Mathilde mij steeds de keuze wat we zouden doen, wat fijn voelde voor mij. Aan de bank of een oefening om te ‘gaan staan’ en voor mijn behoeften en mening te gaan staan. Wat erg prettig voelde was dat Mathilde me tijdens mijn praten teruggaf wat ze zag gebeuren in mijn lijf. Ik werd me hierdoor meer bewust van wat er inderdaad in mijn lichaam gebeurde. Ik keek als het ware in een spiegel en het hielp me bewust worden. Terugkijkend op de sessies haptotherapie is er veel gebeurd wat ik niet verwacht had. Ik heb er zo enorm veel aan gehad. Wauw. Ik voel zoveel dankbaarheid en heb zo’n ander leven dan daarvoor, echt erg bijzonder. Ik ben voelbaarder in contact met mezelf, met mijn vermogen om te kunnen en te mogen kiezen, met het voelen dat ik mijzelf kan dragen met al mijn emoties, gevoelens en gedachten.
Under construction
Under construction
Lees verder
Under construction.
Jij
Jij
Lees verder
Komt hier jouw recensie te staan?
Vorige
Volgende

Interesse gewekt?

Is je interesse gewekt? Wil je meer weten over hoe haptotherapie jou zou kunnen helpen?  Wil je kennis maken, of een gevoel bij mij krijgen? Schroom niet en neem contact met mij op! 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie